Nieuwe website: ChristenUnie Vijfheerenlanden

banner vhl
profielfoto Dico Profielfoto Kees Matsinger
Door Dico Baars, Kees Matsinger op 26 maart 2018 13:02

Nieuwe website: ChristenUnie Vijfheerenlanden

Bij een nieuwe afdeling hoort een nieuwe website! 

"De ChristenUnie is een beweging van hoopvolle christenen, die het verschil willen maken in de samenleving. Ik ben ontzettend gemotiveerd om ook in Vijfheerenlanden een waardevol geluid te laten horen." Mooie woorden van Tirtsa Kamstra, toen ze vorige maand door de leden als lijsttrekker werd gekozen. Wil jij nu ook op de hoogte blijven van al die acties van ChristenUnie Vijfheerenlanden? Hou dan voortaan onze nieuwe website in de gaten en meld je snel aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Dat kan via www.vijfheerenlanden.christenunie.nl.

Deel dit bericht

Labels: